Geniet van een erotische body to body massage in Rotterdam

Body to Body Massage

Boek een B2B massage in Rotterdam!

Wilt u ervaren hoe intens een body to body massage voelt? Die mogelijkheid is er nu en wel gewoon bij u thuis of op uw hotelkamer. U kunt één van onze ervaren masseuses bij u langs laten komen voor deze unieke ervaring. Een body to body massage kan worden gegeven met gebruik van massage olie zodat de beleving nog intenser is.

U kunt een afspraak maken met één van onze ervaren masseuses als u deze ervaring wilt beleven, maar ook voor een andere vorm van erotische massage zijn zij uiteraard te boeken. Alle masseuses zijn ervaren en minimaal 21 jaar oud. U kunt uw keuze maken aan de hand van het overzicht op de homepage.

Een body to body massage op uw hotel kamer

Verblijft u in een hotel dan kunt u een body to body massage boeken op uw kamer. Uw masseuse wordt door haar chauffeur discreet bij het hotel afgezet. Vergeet niet bij uw reservering uw kamernummer door te geven. De escort girl loopt dan meteen door naar uw kamer en hoeft zich niet bij de hotelreceptie te melden.

Dit waarborgt uw privacy optimaal. Mocht contact met het hotelpersoneel toch noodzakelijk zijn dan zal de masseuse zich uiteraard nooit als zodanig bekend maken. Verblijft u in een andere gemeente? In Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Schiedam en Spijkenisse komen we ook graag.

Een body to body massage bij u thuis

U kunt thuis genieten van een body to body massage. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is één van onze ervaren masseuses reserveren en het bed te verschonen. Want een heerlijke erotische massage is natuurlijk een stuk prettiger in een fris opgemaakt bed. Een body to body massage in Rotterdam kan worden afgesloten met een happy end dat handmatig wordt gegeven. Intiem contact met uw masseuse is alleen mogelijk als zij hiermee instemt, en uitsluitend met gebruik van een condoom.

Wilt u intiem contact, bespreek dit dan bij voorkeur bij uw boeking of vooraf met de masseuse zodat zij weet wat uw wensen zijn en zij kan bepalen of zij hier wel of niet aan kan en wil voldoen.

Uw privacy staat altijd voorop

Wanneer u een afspraak maakt voor een body to body massage kunt u er op rekenen dat uw masseuse alles zal doen om uw privacy te beschermen. Zij wordt bij een bezoek bij u thuis nooit door haar chauffeur bij u voor de deur afgezet en opgehaald maar op enige afstand van uw woning. Boekt u een hotel massage dan zal de masseuse meteen doorlopen naar uw kamer en ook haar vertrek zal zo geruisloos mogelijk verlopen.

Zo kunt u optimaal genieten van de erotische massage en hoeft u zich geen zorgen te maken dat anderen weten dat u damesbezoek heeft gehad. Ook in Gorinchem, Gouda, Delft, Zoetermeer en Brielle kunt u onze masseuses bestellen.

Reserveer nu uw body to body massage in Rotterdam

Heeft u onze masseuses bekeken en uw keuze gemaakt? Geef dan uw reservering telefonisch aan ons door of gebruik het contactformulier op de website. Uw boeking wordt door ons altijd bevestigd zodat u zeker weet dat u op de komst van de masseuse kunt rekenen.

Heeft u speciale wensen, schroomt u dan zeker niet om deze aan ons voor te leggen, wij kunnen u desgewenst adviseren over de keuze van een dame die het beste bij uw voorkeuren of speciale verzoek past.