Boek een heerlijke erotische massage in Delft

Erotische Massage Delft

Boek nu een massage in Delft

Wanneer u een avond alleen thuis bent of u zit eenzaam op een hotelkamer, wat is er dan fijner dan goed gezelschap van een charmante dame die u ook nog eens verwent met een erotische massage?

Deze wens kan nu in vervulling gaan als u een escort girl boekt bij onze ervaren service. Onze masseuses zijn allemaal zeer ervaren en weten wat er van hen wordt verwacht.

Ze zijn allemaal minimaal jaar uit en beheersen verschillende massage technieken. Zo kunt u kiezen voor een heerlijke body to body massage, een Thaise massage, een tantra massage of kies voor een spannende Nuru massage.

Ook een vier handen massage door twee dames is mogelijk. Daarnaast bieden we ook andere massages aan. U kunt hierbij denken aan Body to Body Massage, Happy Ending Massage , Ero Massage en Hotel Massage.

Boek een hotel massage in Delft

Verblijft u in een hotel in Delft of omgeving? Laat u dan heerlijk verwennen op uw kamer met een spannende erotische massage. U kunt een dame boeken voor een uur of langer. Zij wordt door haar chauffeur bij het hotel afgezet en komt vervolgens alleen naar uw kamer. Geef uw kamernummer vooraf aan ons door, dan kan de masseuse bij aankomst meteen doorlopen.

Na afloop vertrekt de dame ook weer geruisloos. Het hotelpersoneel of andere gasten zullen niet of nauwelijks in de gaten hebben dat u een gast op uw kamer heeft ontvangen. Dit is overigens gewoon toegestaan, een gast op de kamer die niet overnacht is kosteloos. Ook in Barendrecht, Dordrecht, Schiedam en Spijkenisse kan dit.

Een outcall masseuse ontvangen voor een erotische massage

U kunt natuurlijk ook bij u thuis genieten van een erotische massage. Bestel één van onze ervaren masseuses om u thuis te komen verwennen met een heerlijke seks massage met een happy end. Haar chauffeur zet haar nooit recht voor uw deur af, zodat uw nieuwsgierige buren meteen zien dat u een dame op bezoek krijgt. Zij wordt op afstand van uw huis afgeleverd en vervolgt haar weg te voet.

Dit geldt ook voor het ophalen na afloop van de afspraak. U kunt dus altijd in alle privacy van uw erotische massage genieten. We bieden de massages ook in Gorinchem, Gouda, Ridderkerk, Zoetermeer en Brielle.

Wilt u extra diensten? Laat het ons weten

U kunt een erotische massage in Delft boeken en gebruik maken van extra diensten. Een handmatig hoogtepunt is altijd mogelijk. Wilt u meer, bijvoorbeeld intiem contact met de masseuse, dan kan dit in overleg. Als u dit absoluut wilt dan is het verstandig om bij boeking al aan te geven dat intiem contact gewenst is.

Uw masseuse weet dan wat er van haar verwacht wordt. Bij intiem contact wordt altijd gebruik gemaakt van een condoom. Zo wordt de gezondheid van beide partijen zo veel mogelijk gewaarborgd.

Regel uw erotische massage in Delft discreet online

Een erotische massage boeken is nu eenvoudiger dan ooit. Ook een Nuru Massage, Sex Massage, Sensuele Massage en Tantra Massage zijn mogelijk. U kunt gebruik maken van het contactformulier waar u alle benodigde gegevens overzichtelijk kunt invullen. Wilt u liever persoonlijk contact, bijvoorbeeld omdat u speciale wensen heeft, dan kunt u ons ook bellen.

Als u het lastig vindt om een keuze te maken dan kunnen wij u uiteraard altijd een suggestie doen aan de hand van uw voorkeuren.