Een happy ending massage in Rotterdam

Happy Ending Massage

Happy Ending Massage boeken

Een happy ending massage is een erotische massage met handmatig hoogtepunt. U kunt daarbij kiezen uit verschillende massages zoals een Thaise massage, een tantra massage of een Nuru massage. Ook een 4 handen massage, verzorgd door twee dames, behoort tot de mogelijkheden. U kunt een keuze maken uit de masseuses die zich op onze website graag aan u voorstellen.

Klik op een foto om op de persoonlijke pagina van deze dame meer informatie over haar te lezen en extra foto’s te bekijken. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u de naam van de dame doorgeven bij uw reservering.

U boekt een happy ending massage in principe voor een uur, maar het is in veel gevallen mogelijk dat de dame langer blijft als u dit vooraf aangeeft. Verblijft u in een andere stad? In Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Schiedam en Spijkenisse komen we ook graag.

Een happy ending massage op uw hotelkamer

U kunt een happy ending massage boeken als u in een hotel verblijft. Wilt u de avond niet in uw eentje op uw kamer doorbrengen of aan de bar in de hotel lobby in de hoop op leuke aanspraak? Boek dan een ervaren masseuse via onze escort service voor een heerlijke happy ending massage. Zij kan direct doorlopen naar uw kamer als u bij uw boeking uw kamernummer aan ons doorgeeft.

Zij zal zich hoe dan ook in alle gevallen discreet gedragen zodat haar bezoek bij het personeel van het hotel en andere gasten zo veel mogelijk onopgemerkt blijft. Ook in Gorinchem, Gouda, Delft, Zoetermeer en Brielle kunt u onze masseuses bestellen.

Genieten van een happy ending massage bij u thuis

Onze masseuses werken uitsluitend op outcall basis. Dat betekent dat wij geen massagesalon hebben. U kunt de dame van uw keuze bij u thuis laten komen. Zij wordt door haar chauffeur op discrete afstand van uw huis afgezet en vervolgt haar weg te voet.

Zo zal haar aankomst en ook haar vertrek zo geruisloos mogelijk verlopen. U kunt in alle privacy genieten van uw happy ending massage zonder dat uw buren zullen merken dat u een dame op bezoek heeft.

Wat houdt de happy ending massage in?

Wanneer u kiest voor een happy ending massage dan zal uw masseuse u een erotische massage geven inclusief handmatig happy end. Intiem contact is dus niet standaard inbegrepen. Wilt u dit wel, dan kunt u dit kenbaar maken aan uw masseuse. Intiem contact op welke manier dan ook vindt alleen plaats met gebruik van een condoom en alleen als de dame in kwestie hiermee instemt.

U kunt bij uw boeking aangeven welke vorm van massage u wilt. Als de door u gekozen dame deze techniek niet beheerst adviseren wij u graag om voor één van haar collega’s te gaan.

Boek nu uw heerlijke happy ending massage in Rotterdam

Wilt u genieten van een fijne happy ending massage in Rotterdam? Bekijk dan de profielen van onze ervaren masseuses en maak uw keuze. Geef haar naam door bij uw telefonische reservering of vermeld deze op het contactformulier als u dit wilt gebruiken om te boeken.

Wij bevestigen altijd uw boeking zodat u zeker weet dat u op haar komst kunt rekenen. Uw masseuse zal er alles aan doen om u een fijne ervaring te bezorgen.