Massage Rotterdam

Massage Rotterdam

Boek een massage in Rotterdam!

Massage Rotterdam biedt een goede massage met leuke aantrekkelijk dames. Zoek je een goede massage dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij verzorgen complete massages  in en rondom Rotterdam van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. De massages worden gegeven op locatie bij u thuis of in uw hotel. Het is vrijwel in alle hotels in Rotterdam toegestaan om bezoek te ontvangen van een masseuse op de kamer. Onze masseuses komen zeer discreet naar uw hotel.

In Rotterdam zijn er vele soorten massages mogelijk maar alleen bij onze service kunnen de erotische massages op locatie bij u thuis of in uw hotel plaatsvinden. Heeft u dus een drukke en volle agenda of gewoon geen zin om de deur uit te gaan, boek dan een massage bij Erotische Massage Rotterdam.

De tarieven zijn afhankelijk van uw wensen en kunt u op de pagina tarieven bekijken.

 

Wij bieden verschillende mogelijkheden:

  • Een standaard erotische massage
  • Een erotische massage met wat extra’s
  • Body to body massage
  • 4 hands massage uitgevoerd door twee mooi dames
  • Ontspanningsmassage

Hotel massage Rotterdam

Verblijft u in een hotel in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam en bent u op zoek naar een perfecte erotische massage dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. De masseuses kunnen binnen 45 minuten ter plaatse zijn bij u op de kamer. Ligt het hotel net iets buiten Rotterdam, dan kan het misschien iets langer duren en ook tijdens de spitstijden kan het soms wat langer duren.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam en beschikken over meer dan voldoende aantrekkelijke Top 10 masseuses die u een onvergetelijke tijd kunnen bieden in Rotterdam. Een reservering maken is vrij eenvoudig, een belletje of mailtje is al voldoende om de masseuse naar keuze te reserveren. De tarieven voor een uur of langer vindt u op de pagina tarieven.

Kunt u niet thuis of in een hotel ontvangen, dan kunt u altijd nog naar 1 van de vele massagesalons in Rotterdam komen. Ook bij ons kunt u terecht voor een heerlijke erotische massage.

Top 10 masseuses in Rotterdam

Door onze goede reputatie op gebied van erotische massages in Rotterdam zijn er inmiddels veel leuke masseuses bij ons komen werken en kunnen we u de beste massage in Rotterdam garanderen. We hebben daarom een top 10 van masseuses voor u geselecteerd. Dit zijn de 10 leukste en beste dames in Rotterdam die u een fantastische avond kunnen bezorgen. Een reservering maken van een van de top 10 masseuses Rotterdam? Wacht niet te lang anders zijn ze bezet!

Naast een massage zijn er ook dames beschikbaar voor een andere erotische service, een escort service. De dames komen dan naar uw locatie toe en u kunt een leuke en spannende tijd hebben. De dames geven dan geen massage maar intiem is wel mogelijk.

Ben je op zoek naar een massage buiten Rotterdam, in een andere plaats bijvoorbeeld, kijk dan is hieronder. Wij hebben onze service uitgebreid naar meerdere plaatsen.

Hoofddorp: Zit je in de buurt van Hoofddorp, op Schiphol Airport bijvoorbeeld, reserveer jouw massage dan op www.erotischemassageschiphol.nl