Een bijzondere Nuru massage in Rotterdam

Nuru Massage Rotterdam

Heerlijk genieten van een Nuru massage!

Een Nuru massage wordt gegeven met speciale olie. Deze zorgt voor een intense beleving van de massage. De Nuru massage wordt in de meeste gevallen als een body to body massage gegeven, waarbij zowel u als de masseuse ongekleed is.

Wilt u de Nuru massage ook eens ervaren? Maak dan nu een afspraak met één van onze ervaren masseuses.

Wij werken uitsluitend volgens het outcall principe. Uw masseuse kan u thuis of op uw hotelkamer bezoeken, wij hebben geen salon waar u een afspraak kunt maken. Verblijft u in een andere gemeente? In Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Schiedam en Spijkenisse komen we ook graag.

U kunt uw keuze maken aan de hand van het overzicht van masseuses op onze homepage. Door op een foto te klikken komt u op haar persoonlijke pagina waar zij zich aan u voorstelt met meer informatie en extra foto’s.

Geniet van een Nuru massage op uw hotelkamer

Een heerlijke Nuru massage op uw hotelkamer in Rotterdam is  een unieke ervaring. Als u dit ook wilt meemaken dan kunt u één van onze masseuses reserveren om bij u langs te komen. Dit kan voor een uur, maar langer is uiteraard ook mogelijk. Uw masseuse zal bij aankomst in het hotel meteen doorlopen naar uw kamer zonder zich vooraf bij het hotelpersoneel te melden.

Zorg er dus voor dat uw kamernummer bekend is als u reserveert of geef dit op een later moment aan ons door. Na afloop verlaat uw masseuse zo geruisloos mogelijk weer het hotel.

Een Nuru massage bij u thuis

U kunt één van onze escort girls ook bij u thuis laten komen voor een Nuru massage. Zij wordt dan door haar chauffeur in de buurt van uw woning afgezet. Nooit pal voor de deur, dus uw buren zullen geen idee hebben dat u een erotische massage heeft geboekt.

Na afloop van haar bezoek zal uw masseuse ook weer op afstand van uw woning door de chauffeur worden opgehaald. Uw privacy is daarmee zoveel mogelijk gewaarborgd. Ook in Gorinchem, Gouda, Delft, Zoetermeer en Brielle kunt u onze masseuses bestellen.

U kunt altijd extra diensten aanvragen bij uw reservering van een hotel massage

Als u een hotel massage boekt dan kunt u altijd genieten van een handmatig happy end. Wilt u extra diensten, zoals intiem contact met uw masseuse of een spannende striptease? Dit is in overleg mogelijk, als de dame in kwestie daar uiteraard mee instemt.

Bijzondere diensten kunt u het beste aangeven bij uw boeking om teleurstelling te voorkomen. Als u het lastig vindt om een keuze te maken dan kunt u altijd om advies vragen bij uw boeking.

Maak uw reservering voor een hotel massage direct online

U kunt online een masseuse reserveren voor een hotel massage in Rotterdam. Gebruik hiervoor het contactformulier. Vergeet bij uw boeking niet de naam van de masseus te vermelden en uw kamernummer. Uw boeking wordt altijd door ons bevestigd. Pas dan is deze definitief en kunt u er op rekenen dat de dame u op het afgesproken tijdstip zal bezoeken. U kunt ook telefonisch reserveren, dit is aan te bevelen als u extra wensen heeft en snel wilt horen of dit wel of niet mogelijk is.

Ook voor een reservering op korte termijn is het verstandig om te bellen. Wij zullen er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een fijne ervaring heeft en kunt genieten van uw Nuru massage.