Een opwindende sex massage in Rotterdam

Sex Massage Rotterdam

Massage in Rotterdam bestellen!

Een spannende sex massage is een prettige afsluiting van de dag. Heeft u de hele dag hard  gewerkt of intensieve vergaderingen gehad, dan wilt u ’s avonds vast en zeker een beetje ontspannen. Boek dan één van onze ervaren masseuses voor een heerlijke sex massage bij u thuis of op uw hotelkamer.

U kunt een keuze maken aan de hand van het overzicht op onze homepagina.Verblijft u in een andere stad of plaats? In Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Schiedam en Spijkenisse komen we ook graag.

Hier ziet u een overzicht van alle masseuses. Klik op een foto en u wordt doorgestuurd naar haar persoonlijke pagina. Hier stelt de dame zich aan u voor en kunt u extra foto’s bekijken.

Tevens leest u voor welke diensten u haar kunt boeken. Uiteraard voor een erotische massage, maar soms wil een dame in overleg extra diensten verlenen.

Een heerlijke sex massage op uw hotelkamer

Ziet u er tegenop om de avond in uw eentje op uw hotelkamer door te brengen en heeft u ook geen behoefte aan de drukte aan de hotelbar? Laat u dan heerlijk verwennen met een spannende sex massage op uw kamer. Boek één van onze masseuses voor een uur of langer en zij komt u graag laten genieten. Ook in fetish kleding is de massage mogelijk.

Geef uw kamernummer aan ons door bij uw boeking, dan kan de dame direct doorlopen naar uw kamer zodra zij is gearriveerd. Zij hoeft zich dan niet eerst bij de hotelreceptie te melden om met een smoes achter het nummer van uw kamer te komen.

Een sex massage bij u thuis

Naast outcall escort naar hotels verzorgen wij ook sex massages bij de klant thuis. De masseuse wordt door haar chauffeur op discrete afstand van uw woning afgezet en vervolgt haar weg te voet. Zo zal haar komst in de buurt niet of nauwelijks opvallen. U kunt heerlijk genieten van een spannende massage, en na afloop vertrekt uw masseuse weer net zo geruisloos als ze is  gekomen.

Geef bij uw boeking aan waar uw voorkeur naar uit gaat. Een heerlijke Thaise massage, een Nuru massage of misschien gaat u wel voor een spannende 4 handen massage door 2 dames. Bij de massage kan desgewenst massageolie worden gebruikt voor een nog intensere beleving.

Geniet van een heerlijk hoogtepunt bij uw massage

Een sex massage is natuurlijk niet compleet zonder happy end. Daarom wordt u standaard verwend met een handmatig hoogtepunt als u dat wilt. Wilt u intiem contact met uw masseuse dan is dat mogelijk als zij hiermee instemt. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden dit vooraf te bespreken of bij uw boeking aan te geven.

Intiem contact gebeurt alleen als er gebruik wordt gemaakt van een condoom. De masseuse zal deze bij zich hebben als zij u bezoekt, u hoeft hier dus niet zelf voor te zorgen. Ook in Gorinchem, Gouda, Delft, Zoetermeer en Brielle kunt u onze masseuses bestellen.

Zo eenvoudig is het boeken van een sex massage in Rotterdam

Een sex massage in Rotterdam boeken is heel eenvoudig. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, wij noteren dan direct datum en tijd en eventuele aanvullende wensen. Wij bevestigen uw boeking altijd aan u zodra wij contact hebben gehad met de masseuse. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Vergeet niet om bij een sex massage in een hotel ook uw kamernummer te vermelden. Ook in dit geval krijgt u een bevestiging van ons zodat u op de komst van de masseuse kunt rekenen.